Install failed on new server bind() to 0.0.0.0:2199 failed?

Read 4158 times
Hi can anyone shed some light on how to correct the below issue please as unable to get installation working on a new server.  :'(


===== Installation Complete ==============================================

To complete your installation, please launch the web interface at:
http://server-ip:2199/

NOTE:

- icecast did not install successfully and will NOT be available for use
  To try again, run: /usr/local/centovacast/sbin/update --add icecast

Thank you for using Centova Cast.

Going to web page shows: CCD-ERR bad request

[root@~]# /etc/init.d/centovacast status
cc-web: not running
cc-control: running (pid 5685)
cc-appserver: running (pid 5390)
cc-ftpd: not running
cc-imaged: not running

[root@~]#  /etc/init.d/centovacast restart
Stopping Centova Cast: cc-ftpd (not running) cc-web (not running) cc-appserver cc-control cc-imaged
Starting Centova Cast: cc-control cc-appserver cc-web [emerg]: bind() to 0.0.0.0:2199 failed (98: Address already in use)
[emerg]: bind() to 0.0.0.0:2199 failed (98: Address already in use)
[emerg]: bind() to 0.0.0.0:2199 failed (98: Address already in use)
[emerg]: bind() to 0.0.0.0:2199 failed (98: Address already in use)
[emerg]: bind() to 0.0.0.0:2199 failed (98: Address already in use)
[emerg]: still could not bind()
- failed
cc-control


I have done my install and un-installed as per below

**** INSTALL BETA V3 CENTOVACAST ****

[root@~]# wget -O install.sh install.centova.com/LICENCEKEY
[root@~]# chmod a+x ./install.sh


[root@~]# ./install.sh --shoutcast-all --icecast-all --channel=unstable



**** UNINSTALL BETA V3 CENTOVACAST ****

[root@~]# /etc/init.d/centovacast stop
[root@~]# rm -f /etc/cron.d/centovacast /etc/init.d/centovacast /etc/centovacast.conf
[root@~]# rm -rf /usr/local/centovacast
[root@~]# userdel centovacast
[root@~]# userdel ccuser

*** MYSQL ***

Not got to database creation so nothing to remove!

Doing a lsof -i:2199 shows

[root@~]# lsof -i:2199
lsof: no pwd entry for UID 10011
COMMAND  PID     USER   FD   TYPE DEVICE SIZE/OFF NODE NAME
lsof: no pwd entry for UID 10011
castd   2611    10011    3u  IPv4  18110      0t0  TCP *:onehome-help (LISTEN)

***EDIT***
Forgot to add server software versions.  ;)


[root@~]# cat /etc/*release*
CentOS release 6.2 (Final)
CentOS release 6.2 (Final)
CentOS release 6.2 (Final)
cpe:/o:centos:linux:6:GA

[root@~]# php -v
PHP 5.3.3 (cli) (built: Jan 11 2012 19:53:01)
Copyright (c) 1997-2010 The PHP Group
Zend Engine v2.3.0, Copyright (c) 1998-2010 Zend Technologies
    with the ionCube PHP Loader v4.0.7, Copyright (c) 2002-2011, by ionCube Ltd.

[root@~]# mysql -V
mysql  Ver 14.14 Distrib 5.1.52, for unknown-linux-gnu (x86_64) using readline 5.1
Last Edit: January 21, 2012, 12:34:21 pm by Mark Carney
V3 is currently unsupported and on hold.  I'd download v2 and get it going before v3.

As you can see its in Beta (and no changes since March of 2011)
Stream101 || Affordable Media Solutions
http://www.stream101.com | 877-240-7767
Thanks for the reply  ;)

Unfortunately looks like I am stuck for the next four days as I reissued my licence when I changed server and then after the above error and remembering the licensing issues when I last tried in 2011 I did another reissue this has now resulted in the following when trying to go back to V2.

You have exceeded the maximum of 3 reissuances in a 96-hour period.

So that's that then for four days  :(